Oldalak

2009. január 10., szombat

Korcsolyázók

Tél a tavon (2009)

Az van, hogy bizonyos dolgokban rettentő makacs és hajthatatlan vagyok, más dolgok esetében pedig hajlamos vagyok megváltoztatni a korábbi véleményemet.
Korábban nem szerettem fotó után rajzolni, vagyis inkább megvolt róla a véleményem. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy röpködnek a mínuszok odakint, a táj pedig gyönyörű, minden reggel és délután munkába menet és jövet bámulom az Öreg-tavat. Imádom ilyenkor télen, mikor le van engedve a vize és a partja olyan mint a homokos tengerpartok. De hát mezei halandó ilyenkor nem ül ki alkotni. Úgyhogy kattintgattam párat a telefonommal, aztán ma nekiültem rajzolni.
A fotó utáni rajzolástól egyébként én azért is tartok nagyon, mert mindig félek, nehogy csak másolás legyen belőle. Nna, ez a veszély most nem fenyegetett, mert a fotók ramaty minőségűek lettek...

(Hmm, a kép jobb oldaláról nekem hiányzik valami. Egy fát már kitöröltem onnan, úgyhogy nem az.)
.......

(Időközben kedves tanácsadók meggyőztek arról, hogy nem hiányzik semmi a jobb oldalról.)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ezért a képért tényleg érdemes volt megváltoztatni a véleményedet. Nekem nagyon tetszik, és nem hiányolok semmit a jobb oldaláról. Ha lehet, ne nyúlj már hozzá!

Zsuzsi

Kriszta írta...

Köszi Zsuzsi :) Úgy szeretem, mikor ilyen hamar válaszoltok Edittel :D
Azért az ő javaslatát még megfontolom (küldtem emilt).

Huszár Boglárka - Bogart írta...

Szia! Nagyon szép lett. nekem sincs hiányérzetem, de ha neked igen akkor talán a jobb oldali nádast (vagy bokrot) egy kicsit magasabbra, és felül lazábbra venném.
Nézz szét a képafalon.hu portálon, mert a munkáid ott is megállnák a helyüket. és jó tanácsokkal segitik egymást a művészek :))

Kriszta írta...

Köszönöm Bogi, kedves vagy :)
Igazándiból meggyőztetek, hogy semmi se hiányzik onnan :)

A képafalon-t már nézegettem én is, asszem pont Tőled jutottam oda. Csak ott annyira szép és profi munkák vannak...

Huszár Boglárka - Bogart írta...

Tessék már több önbizalommal rendelkezni :)))
Egyrészt korántsem mindenki profi(de nem is kell mindenkinek hogy az legyen), másrészt jó érzéked van a pasztellhoz, harmadrészt tényleg olyan a társaság hogy segitik egymást a művészek. Egy-egy véleményből hozzászólásból sokat lehet tanulni.

Kriszta írta...

Húú, köszönöm a dícséretet! :D
Nos, az építő kritikákra nagy szükségem lenne, úgyhogy most adtál egy lökést. Végül is csak hasznos lehet. Köszi! :)

Andrea írta...

Szép kép, már első pillantásra felismertem az Öreg-tavat, pedig akkor még nem is láttam meg a várat meg a sulit, úgyhogy abszolút sikerült visszaadni a hangulatát, gratula!

Kriszta írta...

Hű, köszönöm szépen :) Másrészt akkor Te nagyon jól ismerheted a tavat :)