Oldalak

2010. szeptember 28., kedd

Újratöltve

Durván egy éve, hogy nem volt a kezemben pasztell kréta, ideje hát újra nekiállnom a rajzolásnak. Főleg azért, mert már Lillus is hagy nekem némi szabadidőt, meg hát már benne van a bugi a kezemben...
Úgyhogy tegnap előkotortam a rajzcuccomat a legfelső polc leghátuljából, lázasan kiépítettem az én munkasarkomat (Kisnyúl miatt nem lehet a lakásban akárhol pasztellport eregetni a levegőbe), és a délutánt azzal töltöttem, hogy nézegettem a krétáimat és a papírjaimat :o) Jó elfoglaltság, bár nem túl látványos.
Az a helyzet, hogy ha én régóta nem rajzoltam, akkor mindig egy régi rajzom átdolgozásával szoktam ráhangolódni az alkotásra. Úgyhogy elővettem ezt a képet, és ma kicsit felfrissítettem, mert mindig is túl komornak, fakónak találtam.
Most ez az aktuális verzió:

Januári délután

A különbség nem szembetűnő (sok színbeli eltérés a fotóminőségnek tudható be), talán nem is érdemelne meg az egész egy posztot, de én ezzel is csak lökdösni akarom magam, hogy gyerünk rajzolni!

Egyébként a blogom is új dizájnt kapott, ami szintén nem feltűnő (én apró dolgoknak is tudok örülni :o)) és őszintén szólva sokat rágódtam azon, hogy a régi tartalmat átmentem valami másik blogba, innen kitörlöm és vadiúj tiszta lappal indulok neki újra a blogolásnak. Én ugyanis szüntelen változom, ami tegnap még tetszett, az ma már nem biztos. Visszaolvasva néhány régebbi bejegyzésemet, irtóra rühellem őket, ma már tuti nem írnám le.
Háát, ezt még átgondolom.

6 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Szia Kriszti!

Nekem a két kép között a különbség annyi, hogy a korábbi változat inkább januári este, ez a mostani pedig januári délután az élénkebb színei miatt. Mindenesetre örülök, hogy az alkotási vágy újra feléledt benned. A belső változások, amik az utóbbi időben történtek benned, szerintem a képeiden is látszódni fognak. Jó rajzolást :)

P. H. Zsuzsi

Kriszta írta...

Szia Zsuzsi :)
Próbáltam egy kis színt vinni a képbe, akkor azért mégiscsak látszik :)De hogy a fotózással mennyit szenvedtem! Egyszerűen nem lehet úgy megdolgozni a fotót, hogy minden szín a helyén legyen :( De hát ez neked is ismerős.

GardoZs írta...

Örülök, hogy újra itt! :)
Jó alkotást kívánok, és sok-sok szép, remek képet!
...egy másik Zsuzsi :)

Kriszta írta...

Köszi Zsuzsi :)
Neked is jó alkotást!

orsolya vanessza kiss írta...

EZt a képet én annyira szeretem.. a színvilágát is.. az elmosódottságát... és az esőt benne :)

Kriszta írta...

Örömmel hallom :)