Oldalak

2009. november 30., hétfő

Egy vidám este

Pénteken Edittel és Zsuzsival elmentünk Horváth Péter kiállításának megnyitójára. Azt kell mondjam, fantasztikus élmény volt!
Amikor felmásztam a Falra, egyből ráakadtam Péter festményeire és azzal a lendülettel a csodálójuk lettem. Szerintem nem lehet szó nélkül elmenni mellettük.
Nekem főleg az esős, városos képei tetszenek nagyon - gyönyörű fények, színek jellemzik őket és olyan hangulat árad belőlük, hogy az ember nem tudja nem átérezni a megörökített pillanat varázsát. És akkor most ott állhattunk szemtől szemben ezekkel a csodás alkotásokkal, mert a jó sors Tatabányára repítette őket :)
Ami pedig hab a tortán: személyesen megismerkedhettünk a létrehozójukkal is. Rengeteget beszélgettünk a festészetről, alkotótáborokról, magunkról és egy következő kiállítás lehetőségéről... Péter feleségével szintén hamar megtaláltuk a közös hangot, a fiuk meg közben mosolyogva kattogtatta a fotómasinát :) (Bocs, hogy olyan sokáig maradtunk!) Szerintem mindhármunk nevében mondhatom, hogy óriási kedvet kaptunk a lovasberényi alkotótáborhoz, én valamikor biztos részt fogok venni rajta.
Szóval igazán jól esett ez a kis esti program, amolyan képzőművészeti csemege volt :)

9 megjegyzés:

Cserke írta...

De jó, hogy ilyeneket beírsz.
Gyönyörűek a képei, bármelyiket elfogadnám.

Kriszta írta...

Igen, én is így vagyok vele :)

Eta írta...

Szia! Nem tudom, hogyan lehetne a képet idemásolni, lehet, hogy sehogy, így inkább elküldelek arra az oldalra, ahonnan kimásolnám. :o)) http://szkrep.blogspot.com/2009/12/uj-dij.html
Tetszenek a képeid, a bejegyzéseid, gyakran látogatok el ide. :o)
És még az is lehet, hogy (látásból?) ismerjük egymást. :o))
Üdvözlet

Kriszta írta...

Eta, köszönöm szépen, ez nagyon kedves!
Ki is teszem oldalra a képecskét :)

És hát kicsi a világ, ki tudja...? :)

Eta írta...

Bonbon??? Tényleg kicsi a világ. :o) ez persze az is mutatja, hogy mindenképp kellett, hogy felfedezzelek. :o))

Kriszta írta...

Ó hát én meg azt hittem, hogy a bonbon miatt találtál meg... :)

Eta írta...

ÁÁÁ, nem a képeid és a bejegyzéseid miatt, meg h TB. Először akkor vettelek észre, amikor a Népházról írtál. :o)) Meg a könyvtárról. Az adatlapot nem is néztem meg alaposan.

Eta írta...

Hülye vagyok. Helyesen így: ÁÁÁ, nem. A képeid... miatt

Kriszta írta...

Értem :)
Gondoltam is, hogy TB... :)